Zelfliefde is de sleutel

Midlife-traject

Een mooi huis, een mooie auto en zelfs je fijne gezin. Sommige dingen blijven. Maar als alles om jou heen verandert, één ding staat vast: Je zult merken dat er maar één steady factor blijft en dat ben jij, dat is jouw wezen, jouw wezenlijkheid. Zelfliefde is de sleutel!

Ook jouw uiterlijk verandert

De Midlife periode laat zien dat we niet krampachtig hoeven vast te houden want alles is aan verandering onderhevig, ook jouw uiterlijk, jouw omgeving, jouw liefdes.

Ik wil graag een kennismaking voor het Midlife-traject

Nb

  • met het invullen van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden

  • met het invullen van dit formulier verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent
  • een kennismakingsconsult duurt drie kwartier en kost € 60,-

  • alle afspraken zijn telefonisch of online, tenzij anders afgesproken.

Ben zelf de leider

Wanneer je werkelijk van jezelf leert te houden, dan wordt alles om je heen minder belangrijk. Je zult zien dat er meer licht gaat schijnen op jouw pad en dat jij een voorbeeld kan zijn voor anderen, je neemt daarin een leiderschapsrol.

Meebewegen

Meebewegen met de stroom van het leven leidt tot groei, krampachtig vasthouden aan iets wat niet vast te houden is, dat doet pijn. Uiteindelijk laten we onze kinderen hun eigen weg gaan, ook al had jij misschien iets anders in gedachten voor hen. Of jouw relatie is veranderd. Jij hebt jouw pad en de ander heeft zijn of haar eigen pad. Los van de uitkomst is het voor jou de kunst om mee te bewegen met de stroom van het leven en de lessen op te pikken om geestelijk te groeien.